Balatoni strandok, Balatoni fürdőzés
BALATON
   Látnivalók
   Gyerekeknek
   Strandok
   Városok
   Hotelek
LÁTNIVALÓK
   Budapest
   Dunakanyar
   Közép-Dunántúl
   Balaton
   Nyugat-Dunántúl
   Dél-Dunántúl
   Dél-Alföld
   Észak-Alföld
   Észak-Magyarország
 
       
  Balaton: top7strand
   
       
  Vonyarcvashegy   Balatonfüred
   
1 2
       
       
  Balatonlelle   Gyenesdiás
   
3 4
       
       
  Siófok   Keszthely
   
5 6
       
       
  Alsóörs    
     
7    
       
       
       
Fotók: civertan.hu | allposters..com | wikipedia.org | hotelclubsiofok.hu
 

Strand | Vonyarcvashegy A Lidó Strand szörfiskolával, vizisí-pályával és viziszínpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül. Az egyik legkellemesebb és legbarátságosabb, zöldellő strand a Balaton nyugati részén. Homokos partszakasszal, gyermekmedencével.
Eszterházy | Balatonfüred Elegáns strand a Tagore sétány végén. Jól kiépített, Lido jellegű partszakasszal, pázsitos napozó- területekkel, modern játszóterekkel, sportpályákkal. A strandon belül szabadtéri élményfürdő is található, külön belépődíj ellenében.
Napfény | Balatonlelle Hatalmas zöld terület, sekély, lassan mélyülő víz, homokos part – igazi balatoni hangulattal. A partszegélyhez közel külön fűtött vizű élményfürdő és úszómedence, valamint óriáscsúszda és szauna-ház.
Diási | Gyenesdiás Napos és árnyékos zöldterület, homokos part, sekély partmenti víz, egy kis vízi vidámpark a családosoknak. Sportolási lehetőség: strandfoci és strandröplabda, valamint vízibicikli kölcsönzés.
Nagystrand | Siófok A Balaton legnyüzsgőbb strandja. Hatalmas, árnyékos és szabad, napos zöld területek váltják egymást. A partszakasz vagy klasszikus vagy homokfövenyes, napozó ágyas. A Clubot a strand közepén alakították ki, partközeli színpaddal.
Városi strand | Keszthely Városközpont közeli strand hatalmas napozó zöldterülettel, árnyas fákkal. Egyedülálló különlegessége a szigetfürdő. Belépőjegy ellenében ingyenes az óriás vízi csúszda és a melegített vizes élményfürdő, valamint a napozóágyak használata is.

Strand | Alsóörs  Ápolt pázsit, sok, árnyékot adó fa, kellemes homoktalajú meder. Mindenütt ingyenes a parkolás. A hűsítő vízpermetet szóró és a játszóház a kedvenc, van vízibicikli, kajak, vitorlás-kölcsönzés.

 

balatoni HOTELEK
HOTELEK
   Wellness hotelek
   Hegyvidéki hotelek
   Balatoni hotelek
   Kastélyszállodák
   Borhotelek
   Városi hotelek
   Gyógyszállodák
   Konferencia hotelek
   Online segítség...
top útleírások:   top hotelajánlatok:   top7hungary.com
Balatonfüred Miskolc-Tapolca wellness hotelek RépceGold Impresszum
Bükfürdő Siófok kastélyhotelek Ráckeve KékDuna Site Map
Eger Sárvár budapesti hotelek Danubius Héviz Felhasználási feltételek
Hajdúszoboszló Budapest hegyvidéki hotelek Zalakaros KarosSpa Partnerek
Hévíz Zalakaros balatoni hotelek Mór Hétkúti Wellness Fotóvásárlás: allposters.com
         
top7hungary.com: internetes utazási magazin. Budapest, Balaton és Magyarország kiemelten. Minden, ami utazás-útleírások, látnivalók, gyógyfürdők, wellness hotelek, wellness hétvégék, belföldi utazási és nyaralási ajánlatok, szállodák, szállások | online szálláskeresés és szállásfoglalás | belföldi utak, programajánlatok